fbpx
Претрага
Close this search box.
Ж | Ž

Подијелите вијест:

ЗАХВАЛНОСТ СВИМА КОЈИ СУ ЈОШ УВЕК УСПРАВНИ

Srpsko društvo Zadužbina После свега остаће чињеница да су 127 режимских посланика оставили ружан траг у историjи српског народа а да jе преко тристапедесет jавних личности и велика маса других грађана показала како се слободно, именом и презименом говори.

Центар за конзервативне студиjе, Српски сабор Двери и Институт за истраживање српских страдања у двадесетом веку захваљуjу се свим грађанима, свим jавним личностима, свим организациjама и установама коjе су имале родољубиве свести и грађанске храбрости да подрже наш Апел против срамне сребреничке резолуциjе коjа jе пре два дана изгласана у Скупштини Србиjе.

Изгласавање ове резолуциjе само гласовима режимских посланика говори о томе како jе наш став био уjедно и став наjвећег дела српске jавности.

Сребреничка резолуциjа остаjе само траг у времену jедног понижавања према спољним господарима и као одсуства достоjанства садашњег политичког руководства Србиjе.

Она ниjе темељ никаквог будућег помирења на Балкану већ само бразда будућих раздора и траjна стигма за будућа покољења оних коjи су jе донели .Свима коjи су своj глас дали за наш Апел поново се захваљуjемо што су показали да су спремни да се боре против неистине, неморала и квислинштва владаjуће политичке касте.

Сви заjедно смо били сведоци уплашености режима од наших гласова у толикоj мери да су забранили свим електронским медиjима да уопште извештаваjу о снази Апела и подршци коjу jе он добио.

После свега остаће чињеница да су 127 режимских посланика оставили ружан траг у историjи српског народа а да jе преко тристапедесет jавних личности и велика маса других грађана показала како се слободно, именом и презименом говори:

Председниче Србиjе, режимски посланици, режимска председнице Скупштине и сви министри СРАМ ВАС БИЛО!!!

Информативна служба Српског сабора Двери

 

Подијелите вијест:

Помозите рад удружења Јадовно 1941.

Напомена: Изнесени коментари су приватна мишљења аутора и не одржавају ставове УГ Јадовно 1941. Коментари неприкладног садржаја ће бити обрисани без упозорења.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Пратите нас на друштвеним мрежама: