fbpx
Ж | Ž

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Važno obaveštenje za bivše nosioce stanarskog prava iz Republike Hrvatske koji su kao izbeglice došli u Republiku Srbiju

Oduzeta stanarska prava

U toku je ispiivanje položaja i potreba bivših nosilaca stanarskog prava iz Republike Hrvatske koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije u saradnji sa Komitetom za pomoć i zaštitu. Podaci dobijeni ovom anketom biće prezentovani na predstojećoj donatorskoj konferenciji u cilju obezbeđivanja sredstava za rešavanje stambenih pitanja najugroženijih porodica.

Pozivamo sva zainteresovana lica da popune anketne listiće koje mogu preuzeti sa veb sajta Komesarijata za izbeglice www.kirs.gov.rs i Komiteta za zaštitu i pomoć www.rpc-sr.org  i pošalju ih Komitetu za pomoć i zaštitu na adrese Ćirila i Metodija 2a, 11 000 Beograd i Majevička 2b, 21 000 Novi Sad.

Takođe, anketiranje se može obaviti i telefonskim putem. Potrebno je da se sva zaiteresovana lica  obrate Komitetu za pomoć i zaštitu na brojeve telefona: +381-11-240-1093, +381-21-661-3336, +381-63-279-534, +381-63-482-713, +38163 486 297 ili kancelariji opštinskog/gradskog poverenika za izbeglice.

Komesarijat za izbeglice apeluje na sve bivše nosioce stanarskog prava, da učešćem u anketi, iskoriste priliku i upoznaju nadležne institucije sa poželjnim rešenjem svog stambenog pitanja.

OVO JE POSLEDNjA PRILIKA ZA EVIDENTIRANjE BIVŠIH NOSILACA STANARSKOG PRAVA !!!

Vezane vijesti:
PROJEKAT „PREGLED TRENUTNOG STANjA I POTREBA BIVŠIH NOSILACA STANARSKOG PRAVA U REPUBLICI HRVATSKOJ“

 

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941.

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pratite nas na društvenim mrežama: