fbpx
Ж | Ž

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Srpska – najveća srpska pobjeda u posljednjih 20 godina

Bosko_Obradovic_1.jpg
Boško Obradović

Član Upravnog odbora pokreta „Dveri – za život Srbije“ Boško Obradović izjavio je danas u Banjaluci da je Republika Srpska najveća istorijska srpska pobjeda u posljednjih 20 godina, te da su „Dveri“ formirane i u Srpskoj /RS/ s ciljem ujedinjenja duhovnih, kulturnih, ekonomskih i političkih veza Srba sa obje strane Drine.

„Republiku Srpsku vidimo kao najveću istorijsku srpsku pobjedu u posljednjih 20 godina“, rekao je Obradović novinarima.

On je naglasio da će „Dveri“ izaći na izbore u Srbiji, ali da će stati i uz Republiku Srpsku, jer je, kako je rekao, Beograd posljednjih godina povukao više štetnih političkih poteza po Srpsku.

Obradović smatra da je beogadskom režimu „trenutno važnija Turska, nego Republika Srpska“, izrazivši bojazan da će se takva politika Beograda nastaviti.

„Naša politička i nacionalna odrednica ubuduće će biti da poštujemo Srbiju i Republiku Srpsku i da između Srba sa obe strane Drine nema nikakvih podela“, poručio je Obradović.

Izvor: srna

 

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Pomozi rad udruženja Jadovno 1941. uplatom preko PayPal-a:

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pratite nas na društvenim mrežama: