Ж | Ž
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on vk
Share on email

Podijelite vijest:

Sramotna prozivanja MUP-a RS

Dževad Galijašević
Dževad Galijašević

Ekspert za terorizam Dževad Galijašević ocijenio je sramotnim što Federacija BiH proziva Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske zbog izvještaja o postojanju vehabija na području Srpske, što pokazuje kakva klima vlada u tom entitetu kada je riječ o pristalicama vehabizma.

“Očigledno da FBiH nikada neće dopustiti da se policija obračuna sa pripadnicima radikalnog islama. Ovde moram reći da nisu sve vehabije teroristi, ali sa druge strane svi teroristi su do sada bili vehabije”, rekao je Galijašević za “Večernje novosti”.

Galijašević je istakao da je očigledno da je u FBiH preveliki uticaj vehabijske zajednice na političare, koji štite potencijalne teroriste.

“Novosti” pišu da mediji iz FBiH “pokušavaju na sve načine da oblate Srpsku i izvještaj MUP-a RS koji je izazvao pravu buru u zemlji”. U izvještaju se navodi da je delovanje vehabijskog pokreta zabilježeno u naseljima 14 opština Srpske.

Izvor: srna

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on vk
Share on email

Podijelite vijest:

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941. uplatom preko PayPal-a:

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pratite nas na društvenim mrežama: