Ж | Ž

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Rekordna posjeta u avgustu

https://jadovno.com/tl_files/ug_jadovno/img/preporucujemo/2012/posjeta.jpg

Sajt  „Jadovno“ zabilježio je znajčanu posjećenost u mjesecu avgustu. Svakodnevna visoka frekventnost u posjetama našeg usko specijalizovanog portala  krunisana je  sa  više od 12600 jedinstvenih posjeta u proteklom mjesečnom periodu, podaci su zvanične „extreme tracikng“  statistike.

Ne odustajući od koncepcije, koja  pored  osnovne tematike vezane za kompleks logora smrti Nezavisne Države Hrvatske, Gospić-Jadovno-Pag 1941. i  podrazumijevanih tema vezanih  za stradanje srpskog naroda u 20-om vijeku, kao i za Drugi svjetskii Odbrambeno-otadžbinski rat, naš sajt bilježi nove uspjehe zahvaljujući svojim posjetiocima.

Jako je značajno da naši posjetioci prepoznaju da, osim u danima u mjesecu junu, kada obilježavamo stradanje na Jadovnu i kada se broj posjeta rekordno poveća, naša redakcija istrajava na svakodnevnom širenju  istine koju dugujemo precima i potomcima. Ovim putem se zahvaljujemo na povjernju i pozivamo Vas da svi zajedno nastavimo i ustrajemo u zajedničkim nam nastojanjima .

Redakcija https://jadovno.com/tl_files/ug_jadovno/img/jadovno.jpg

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941. uplatom preko PayPal-a:

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pratite nas na društvenim mrežama: