Ж | Ž

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Proširen projekt SNV

vaga.jpgSrpsko narodno vijeće uz financijsku potporu UNHCR-ovog ureda u Hrvatskoj pokreće projekt Pravna mreža SNV-a u okviru kojeg će se pružati besplatna pravna pomoć za rješavanje prioritetnih problema vezanih uz statusna prava i pitanja stambenog zbrinjavanja, i to korisnicima s područja Zagreba, Rijeke, Pule, Karlovca i Varaždina

U provedbi projektnih aktivnosti pružanja besplatne pravne pomoći sudjeluju i županijska i gradska vijeća srpske nacionalne manjine iz sredina u kojima će taj projekt djelovati. Županijska i gradska vijeća srpske nacionalne manjine će osigurati prostorije za odvijanje projektnih aktivnosti gdje će stručnjaci s relevantnim znanjem i iskustvom biti na raspolaganju korisnicima suočenim s problemima iz prioritetnih područja. Pravni stručnjaci SNV-a će koordinirati i nadzirati provedbu pružanja pravnih savjeta što će osigurati uobičajeni standard kvalitete pruženih usluga.

Informacije s točnim adresama ureda i načinima njihovog funkcioniranja bit će definirani tokom mjeseca o čemu će biti obaviješteni i svi potencijalni korisnici u sredinama u kojima će se projekt provoditi.

Projekt „Pravna mreža SNV-a“ odvija se uz financijsku potporu UNHCR-ovog ureda u Hrvatskoj u iznosu od 559. 000 kuna.

Paulina Arbutina

Izvor: SRPSKO NARODNO VIJEĆE

 

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941. uplatom preko PayPal-a:

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pratite nas na društvenim mrežama: