Ж | Ž

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Narodni antifašistički sabor

Obeležavanje 70 godina od nemačkog bombardovanja Beograda 1941.
Obeležavanje 70 godina od nemačkog bombardovanja Beograda 1941.

Vaskršnja bombardovanja 1941./1944./1999.
Vaskršnji narodni državotvorni antifašistički sabor

Pozivamo sve građane da prisustvuju 6. aprila na Trgu republike u Beogradu u 18 časova, javnoj spomen manifestaciji “Vaskršnja bombardovanja 1941-1944-1999”. Pridružite nam se da se podsetimo bombardovanja nemačkih nacista 6. aprila 1941.; bombardovanja takozvanih (Titovih) “saveznika” na Vaskrs 1944. i NATO bombardovanja pre 12 godina. Pokažimo svetu antifašističko slobodoljubivo lice srpske prestonice i slovenskog roda. Ne zaboravimo nevine, civilne žrtve našeg roda postradale od agresora. Recimo svi zajedno NE NATO paktu! Skupu će prisustvovati udruženja koja su podržala kampanju “Ne EU, za državni savez Srbije i Rusije”. Očekujemo 6. aprila u Beogradu i goste iz bratske Rusije.

Poruka sabora je da će srpski narod danas, kao i u prošlosti biti jedan od nosioca antifašizma. Šaljemo poruku mira, odlučno smo protiv ulaska Srbije u EU i NATO; zahtevamo zdušno državni savez Srbije i Rusije – svi sporovi i dileme po ovom pitanju mogu se rešiti jedino referendumom. Ne smemo zaboraviti brojna bombardovanja zapadnih sila, brutalne agresije na goloruke srpske civile, uključujući i napad na Republiku Srpsku 1995. Želimo bratski Pravoslavni savez sa Rusijom, koji će građanima Srbije obezbediti: mir, sigurnost, slobodu i rad. Ne damo Kosovo i Metohiju! Ustanimo protiv savremenog fašizma i NATO okupacije! Dođite na Vaskršnji narodni državotvorni sabor: neka vlast sprovodi volju naroda!

70 godina od nacističkog bombardovanja

Izvor: SRPSKA MREŽA

 

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941. uplatom preko PayPal-a:

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pratite nas na društvenim mrežama: