fbpx
Ж | Ž

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

MLADIĆU SUTRA ROĐENDAN

General Ratko Mladić

General Ratko Mladić


Boračka organizacija Republike Srpske želi dug život i dobro zdravlje generalu Vojske Republike Srpske Ratku Mladiću, koji će sutra proslaviti 72. rođendan u pritvoru Haškog suda.

„Iako ozbiljno narušenog zdravlja i u poznim godinama života, general Mladić i dalje je istrajan u borbi da Haškom sudu dokaže svoju nevinost i da još jednom pokaže da ni Vojska Republike Srpske, ni njen komandant nisu zločinci ni zločinačke institucije“, saopšteno je iz Boračke organizacije Srpske.

Vojska na čijem čelu je u najtežim vremenima bio Mladić, podsjećaju iz Organizacije, borila se za slobodu srpskog naroda, za pravo na život, na ravnopravnost i opstanak na svojim životnim prostorima.

„Nadamo se da će (Mladić) Haškom sudu, ali i čitavoj ekonomskoj, političkoj i medijskoj mašineriji koji stoje iza ovog suda, dokazati istinu o proteklom ratu, te svoju nevinost, a potom se i vratiti u Republiku Srpsku, koju je zajedno sa svojim saborcima stvorio“, poručuju iz Boračke organizacije Srpske.

Izvor: tl_files/ug_jadovno/img/otadzbinski_rat_novo/2014/srna.png

Vezane vijesti:

Ratko Mladić: Majke, ja nemam ništa da vam dam osim mojih suza

Rajko Doleček: Poseta generalu Mladiću u Hagu – Jadovno 1941.

MLADIĆ: DRŽAVA BiH NE POSTOJI – Jadovno 1941.

 

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Pomozi rad udruženja Jadovno 1941. uplatom preko PayPal-a:

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pratite nas na društvenim mrežama: