Ж | Ž

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

MANASTIR SVETOG CARA LAZARA DUGA NjIVA-POZIV ZA DOBROTVORNI KONCERT

Manastir Duga Njiva

Poštovani,
Uz blagoslov preosvećenog Episkopa Zvorničko-Tuzlanskog Gospodina Vasilija  pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate dobrotvorni koncert  „Od Kozare sestri Trebavi“ koji će se održati u sali Dječijeg pozorišta Republike Srpske u Banjoj Luci 10.maja 2012.godine sa početkom u 20 časova.
Cilj ovog dobrotvornog koncerta je prikupljanje sredstava za obnovu Manastira Duga Njiva, zadužbine Dragutina Nemanjića iz 13.vijeka, a koji se nalazi na mjestu sa kojeg je komandovano operacijom „Koridor 92“ čiju dvadesetogodišnjicu proslavljamo ove godine.
Cjelovečernji kulturno-umjetnički program će izvesti KUD Piskavica uz specijalne goste iz Modriče, KUD Zavičaj i etno grupu Vida.
Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati koncertu, a želite dati svoj prilog to možete učiniti i putem računa broj:562-011-80598337-46 otvorenog kod NLB Razvojne banke na ime Srpski pravoslavni Manastir Svetog Cara Lazara – Duga Njiva.

Svako dobro od Vaskrslog Isusa Hrista Vam želimo!

Jeromonah Maksim (Ilić)                                                                    mr Siniša Pepić
Nastojatelj Manastira                                                  Predsjednik organizacionog odbora

 

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941. uplatom preko PayPal-a:

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pratite nas na društvenim mrežama: