fbpx
Pretraga
Close this search box.
Ж | Ž

Podijelite vijest:

HČSP prijeti državnom vrhu: Ako se Crvena zmija ne urazumi, narod će se s njome vrlo brzo znati obračunati

hcsp.jpg

LAŽ je oružje Sotone, a ono što smo čuli u Jasenovcu na tobožnjoj komemoraciji, je strašno i nepojmljivo za normalan hrvatski um. Toliko bestijalnih laži izrečenih na jedan jezovit, okrutan i hladnokrvan način, ne, to nikako ne može biti djelo čovjeka, to progovara Sotona. Sotona koja udobno živi od Hrvata i od njihove krvi, a udobnost joj je zajamčena sve dok se ne raskrinka ta njezina strašna laž o Hrvatima kao zločincima“, stoji u priopćenju HČSP-a kojeg potpisuje predsjednik te stranke Josip Miljak dodajući kako je Jasenovac jedna velika laž.

Miljak u svom priopćenju preporučuje „mentalnim i fizičkim zločincima“ neka pročitaju knjigu mr. Mladena Ivezića, „Jasenovac brojke“, koja, kaže Miljak,  donosi istinu o Jasenovcu iz „zločinačko-partizanskih“ izvora.

„Ništa od ovoga što danas tvrde Josipović, Milanović i ta gospođa nije istina, sve je laž, osim pogibija u samom proboju“, navodi Miljak u priopćenju naglašavajući kako je u Jasenovcu bilo strijeljanja i vješanja, no za veliki broj stradalih nema dokaza.

„Ima svjedoka koji potvrđuju da je nakon suđenja obješeni logoraš znao stajati tako po nekoliko dana kao opomena, a tako je strijeljano i deset ustaša koji se nisu držali propisnika u logoru. Ali nema svjedoka za ono što tvrdi Sotona, da su ubijana djeca, da su logoraše masovno mljeli i od njih radili sapun. Toga se samo nečastivi može sjetiti i to podvaljivati Hrvatima. Onaj tko to radi ne želi mir na ovim prostorima, taj zaziva nove sukobe, a ako se Crvena zmija ne urazumi, narod će se s njome vrlo brzo znati obračunati“, stoji u priopćenju kojeg potpisuje Miljak.

Također, Miljak tvrdi da komemoracija za Jasenovac nije komemoracija za mrtve, nego to samo služi za pljuvanje po živima.

„Dolje komunističke Sotone, dolje Crvena zmija koja preglasno sikće. Njima Jasenovac ne služi za komemoraciju za mrtve, nego za pljuvanje po živima. Stoga mi izražavamo pijetet prema svim ubijenima Srbima, Židovima, Hrvatima i ostalima bez obzira gdje su stradali i od čije ruke, i molimo Boga neka oprosti ovoj Sotoni koja koristi mrtve duše za svoje prizemne ciljeve“, stoji na kraju priopćenja.

 

Izvor: index

Podijelite vijest:

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941.

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pratite nas na društvenim mrežama: