fbpx
Ж | Ž

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Božićni paketići za decu i ugrožena staračka domaćinstva

Nasi_malisani_1Bliži se kraj godine, a to označava i početak poslova na realizaciji tradicionalne aktivnosti Udruženja i SPCO Lijevno – prikupljanje sredstava za kupovinu Božićnih poklona za srpsku decu i samohrana staračka domaćinstva na područiju Livna i Livanjskog polja.

Želimo i ove godine na primeren način i prigodnim Božićnim paketićima čestitamo praznik rođenja Hristovog našoj deci u parohijama: Lijevanjskoj, Gubinskoj, Vrbičkoj i Crnoluškoj.

Na istom područiju imamo i određeni broj samohranih staračkih domaćinstava. Starim, bolesnim, bez ikakvih primanja i nege čestitaćemo Božić paketom osnovnih životnih namirnica.

Obraćamo se ljudima koji imaju mogućnosti i volje da pomognu u ovoj akciji – finansijski, u namirnicama dužeg roka trajanja ili igračkama.

Uplate izvršiti na račune Udruženja:

U Srbiji: 160-380800-45, sa pozivom na broj 31122014

U Srpskoj: 55-172077032321-17 poziv na broj 31122014

Instrukcije za uplatu priloga iz inostranstva možete naći ovde: http://omlivanjska.com/about/uplata-clanarine-i-donacija/

Kontakt za donacije u namirnicama i igračkama:

Izvor: Udruženje Ognjena Marija Livanjska

 

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Pomozi rad udruženja Jadovno 1941. uplatom preko PayPal-a:

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pratite nas na društvenim mrežama: