Ж | Ž

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Boško Obradović – Srbine, brate! (Dveri u Kragujevcu)

Boško Obradović
Boško Obradović

Pred punom salom hotela “Kragujevac” u Kragujevcu, i pred blizu 3000 posetilaca sajtawww.dverisrpske.com, koji su centralnu šumadijsku konferenciju pratili preko interneta, Boško Obradović, član UO Pokreta Dveri – ZA život Srbije, označio je početak predizborne kampanje.


“Od danas, proglašavam vanredno stanje. Od danas, Dveri su u predizbornoj kampanji, u kojoj moramo da radimo više, u kojoj moramo da pomognemo prvo sebi, da bi nam, na Đurđevdan, na dan za koji su raspisani izbori, Sveti Georgije pomogao da konačno ubijemo aždahu!”

Na taj način, Obradović je onim jezikom koji smo slušali godinama rekao mnogo bitniju stvar: Dveri su Ujedinjenim monopolima neodstupno bacili rukavicu u lice, prenoseći borbu na njihov teren. Jer, nastavljajući se na govore prethodnika, (Olivera Miletović, Predrag Dragić Kijuk, Branko Dragaš, Zoran Radojičić, Radovan Tvrdišić i Dragan Kojović), Obradović je istakao da je glavni uspeh Ujedinjenih monopola bio da narod izbace iz politike i ubede ga da su svi isti, te da izvan postojećeg sistema nije moguće išta uraditi.

Kragujevac, kao prva prestonica moderne Srbije, pravo je mesto za našu poruku: treći, politički srpski ustanak kreće iz onog grada koji je bio simbol Srbije nastale na ustancima.
Snimak dobijen posredstvom agencije za pocredovanje u kulturi „Prestige MM”

Izvor: dverisrpske

 

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941. uplatom preko PayPal-a:

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pratite nas na društvenim mrežama: