Od 24. Juna 1941, Dana sjećanja na Jadovno, prošlo je:

JADOVNIČANI PORUČUJU:

Teče 80-ta godina od početka Pokolja, genocida počinjenog nad srpskim narodom od strane NDH. Osamdeset godina od tragedije na Velebitu, ličkom polju, ostrvu Pagu.

 

“Beograd” zabranio predavanje o rumunizaciji Srba u Šapcu

Datum objave: subota, 12 maja, 2018
Veličina slova: A- A+

Potvrdu da evrounijatska kolonijalna uprava u Srbiji zavodi potpunu cenzuru predstavlja događaj bez presedana, koji se juče desio u Šapcu. Predavanje pod nazivom ” Rumunija i rumunizacija Srba”, koje je kao deo zvaničnog kalendara događaja Kulturnog centra Šabac trebalo da se održi 15. maja, bez posebnog objašnjenja je zabranjeno.

Danas, kada su gotovo svi mediji elektronski i pisani u Srbiji pod potpunom kontrolom kolonijalne uprave, jedini način za širenje istine je internet i živa reč na tribinama. Zbog toga mi organizujemo tribine sa temama koje su zabranjene u medijima, ili o kojima se iznose samo evrounijatske laži. Kao organizatori, do sada smo imali dobar odnos sa upravom Kulturnog centra u Šapcu, tako da su nam uvek izlazili u susret i izdavali nam salu za organizovanje tribina (predavanja). Pritom, bilo je i tema koje su više nego problematične evrounijatskoj vlasti, kao što su one o izdaji KiM, nametanju homoseksualizma i napadima na tradicionalnu porodicu. Tako je krajem prošle godine u organizacija roditelja (od koji su većina i članovi organizacije ”Srbi na okup”), organizovana debata o obaveznoj vakcinaciji. Tada je bilo pritisaka od određenih ”vakcinaških” grupa na Upravu Kulturnog centra da nam otkažu tribinu, ali oni tome nisu podlegli.

Tema navedenog zabranjenog predavanja bila je dugo skrivana istina o Rumuniji, koja je stvorena pod uticajem Vatikana nasilnim ujedinjavanjem dve slovenske (srbske) kneževine, Vlaške i Moldavije, i rumunizacijom Srba, kao i o budućim planovim Rumuna prema Srbiji i Srbskom narodu. O tome je trebao da govori vrstan poznavalac ovog geopolitičkog pitanja i autor dve izuzetne knjige o navedenoj temi ”Anatomija rumunske politike” i ”Rumunija i rumunizacija Srba”, prof. dr Zoran Milošević, istaknuti pregalac na polju razotkrivanja neprekidnog rata koji vode Vatikan i Zapad protiv srbskog naroda.

Obaveštenje o zabrani navedenog predavanja dobili smo 10. maja od direktorke Kulturnog centra. Ona nas je obavestila telefonom da je dobila direktivu da predavanje otkaže. Tokom razgovora,  osetilo se da je i njoj veoma neprijatno, izvinjavala se što je prinuđena na takav postupak.

Ono što posebno zabrinjava je ta zloglasna reč ”direktiva”, koja nas bolno podseća na komunistički režim, na vreme kada nismo imali pravo na drugačije mišljenje u odnosu na vlast. Nije bitno da li je ta direktiva stigla iz lokalne samouprava grada Šapca, gde vladaju nekolike frakcije Demokratske stranke i njihovi sateliti („žuti“), ili je ona stigla od strane kolonijalne naprednjačke uprave iz Beograda, jer i jedni i drugi su poslušne evrounijatske sluge. Suština je da njihovo shvatanje demokratije, koje su im puna usta, znači slobodu mišljenja samo za one koji ne misle svojom glavom nego kako im evrounijate nametnu.

Ovo je nagoveštaj ulaska u završnu fazu puzajuće diktature, kada nećemo imati pravo da iznesemo svoje mišljenje ako nije u skladu sa stavovima kolonijalne uprave, odnosno kada je u koloniji zvanoj Srbija istina zabranjena! Srbija i Srbski narod su pred svojim nestankom, zato nemamo pravo da ćutimo i niko nema prava da nas ućutkuje, zato poslušajmo reči pesnika Alekse Šantića: ”VOLOVI JARAM TRPE, A NE LjUDI! BOG JE SLOBODU DAO ZA ČOVEKA!

Kako radili, tako nam Gospod pomogao!
Uz Božju pomoć dogodine u Prizrenu!

Dana 28.04/11.05.2018. Leta Gospodnjeg.

Svesrpska narodna organizacija
“SRBI NA OKUP“
MO Mačva

Izvor: CARSA
Pomozite rad udruženja Jadovno 1941.

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani vez upozorenja.

KOMENTARI

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Top