fbpx
Претрага
Close this search box.
Ж | Ž

Подијелите вијест:

КЊИГА: „Преумљење и српско становиште“ Радивоја Керовића

Bastionik_logo.jpgДрага браћо и сестре, пријатељи Баштионика,
Ускоро из штампе излази књига Преумљење и српско становиште Радивоја Керовића.

Књига представља темељну студију о српском националном менталитету и идентитету, његовим врлинама и слабостима, националном поносу и достојанству.

Таква каква јесте она представља новост у српској мисли и култури.

Указујући на одсуство и кризу националне политике, духовну клонулост и моралну раслабљеност нашег народа, губитак националне самосвијести и самопоштовања код нашег човјека, ова књиге захтијева духовни преображај и пресаздање истога. Јасно и недвосмислено бранећи начело- једно име, један језик, једно писмо, једна вјера као окосница националног идентитета, књига Преумљење и српско становиште представља новост код нас и по томе што уобличује чисто национално, српско становиште са темељним чиниоцима нашег идентитета као што су језик и име, писмо, православна вјера и духовност, светосавска мисаоност и идеја, државотворно насљеђе и ратничка култура, витешки етос…

Нудећи модел националне самосвијести, животну оријентацију за опстанак и понашање нашег човјека, те узвишенију и продуховљену визију смисла нашег постојања у свијету, лишену терета штетних идеја југословенства, комунизма, братства и јединства и сличних, ова књига пружа и наду за боље сутра нашег народа.

Уколико вам леже на срцу наше националне бриге и теме, уколико желите направити корак више од немирења са „духом самопорицања“, корак ка истинском преумљењу и успостављању српског становишта, онда је ово књига за вас.

Излазак из штампе се предвиђа за фебруар наредне године.

По промотивној, мисионарској цијени од 10 КМ у претплати, књигу можете наручити у књижари „Ризница“, Бањалука, телефон +387 (0)51/211-802, info@knjizarariznica.com.
Свима желећи срећне и Богом благословене надолазеће Божићне празнике,

С поштовањем,

Предраг Адамовић

Подијелите вијест:

Помозите рад удружења Јадовно 1941.

Напомена: Изнесени коментари су приватна мишљења аутора и не одржавају ставове УГ Јадовно 1941. Коментари неприкладног садржаја ће бити обрисани без упозорења.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Пратите нас на друштвеним мрежама: