ПОЛОЖЕНИ ВИЈЕНЦИ НА СПОМЕН КОСТУРНИЦУ НА НОВОМ ГРОБЉУ

Полагање вијенаца на спомен костурницу на Новом гробљу у Бањој Луци

Полагање вијенаца на спомен костурницу на Новом гробљу у Бањој Луци

На спомен-костурницу на Новом гробљу у Бањалуци данас су положени вијенци поводом обиљежавања Дана војске и бораца Републике Српске.

Вијенце на спомен-костурницу положили су изасланик предсједника Републике Српске, делегација Народне скупштине и Владе Републике Српске, изасланик српског члана Предсједништва БиХ, конзул Србије у Републици Српској. 

Вијенце су положили и делегација генерала Војске Републике Српске, делегације руске Амбасаде у БиХ, Републичке организације породица погинулих, заробљених и несталих лица, Савеза организација и удружења ратних војних инвалида Републике Српске. 

На спомен-костурницу у Бањалуци вијенце су положили и делегација Министарства одбране БиХ, Оружаних снага БиХ и Трећег пјешадијског (Република Српска) пука Оружаних снага БиХ, града Бањалука и Удружења војних старјешина Републике Српске.

У 13.00 часова у Касарни "Козара" биће организован пријем код команданта 3. пјешадијског Република Српска пука за делегације Министарства унутрашњих послова Републике Српске, града Бањалука и невладиних организација из отаџбинског рата.

 

Извор: tl_files/ug_jadovno/img/otadzbinski_rat_novo/2014/srna.png

 

Везане вијести:

Дан војске и Дан бораца Српске - Jadovno 1941.

Најава догађаја поводом обиљежавања Дана Војске Републике ...

ОБИЉЕЖЕН ДАН ВАЗДУХОПЛОВСТВА И ПВО - Jadovno 1941.