МИТРОВИЋ: ИСКРЕНИЈЕ БРАНИМ ИНТЕРЕСЕ СРПСКЕ ОД ПАНДУРЕВИЋЕВЕ И БОЈИЋА

Недељко Митровић

Недељко Митровић

Предсједник Републичке организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Недељко Митровић рекао је Срни да у свом болу за несталим сином, за којим трага већ 20 година, достојанственије, искреније и истрајније брани интересе Републике Српске него посланици СДС-а у парламенту БиХ Александра Пандуревић и Борислав Бојић.

Митровић је нагласио да је и Пандуревићевој и Бојићу понудио прилику да учествују у тражењу несталих, али да се нису одазвали на одговарајући начин. 

Он је рекао да не жели коментарисати непримјерене и неморалне тврдње Пандуревићеве и Бојића, које су изнијели на данашњој конференцији за новинаре у Источном Сарајеву поводом позива за састанак који су посланицима из Српске у парламенту БиХ упутила удружења из Републике Српске проистекла из одбрамбено-отаџбинског рата, а на којем ће их позвати да јединствено наступе у вези са захтјевом за опозив Шефика Џаферовића са мјеста предсједавајућег Представничког дома парламента БиХ. 

"Када сам говорио о оправданости захтјева за смјеном предсједавајућег Представничког дома Шефика Џаферовића, нисам помињао никога понаособ из политичких странака", рекао је Митровић. 

Предсједник Савеза логораша Републике Српске Бранислав Дукић изјавио је Срни да он није ничији плаћеник, како то тврде појединци из СДС-а, јер је једини волонтер међу невладиним организацијама. 

Дукић је нагласио да га не занимају ни лидер СНСД-а Милорад Додик, ни СДС-а Младен Босић, те да он не води политику ни једне ни друге странке.

 

Извор: tl_files/ug_jadovno/img/otadzbinski_rat_novo/2014/srna.png

 

Везане вијести:

МИТРОВИЋ: ЏАФЕРОВИЋ НЕ МОЖЕ ВОДИТИ ... - Jadovno 1941.

МИТРОВИЋ: ОТВОРЕНО ПИСМО ... - Jadovno 1941.

ЗАХТИЈЕВАТИ СУСПЕНЗИЈУ ШЕФИКА ЏАФЕРОВИЋА - Jadovno ...