ФАШИСТИЧКА ДРЖАВА: Потпредседник удруге специјалаца у Хрватској јавно претио Србима геноцидом, држава није реаговала!

tl_files/ug_jadovno/img/stratista/stevo_celuj.jpgХрватско правосуђе није реаговало на отворене и јавне претње геноцидом Србима које је на осјечкој телевизији упутио потпредседник хрватске удруге специјалне полиције Стево Целуј. Како је Целуј изјавио у емисији која је уживо емитована Хрвати у случају нових проблема са Србима неће имати мислости и да неће поштовати женевске конвенције. На ову изјаву која претставља отворену претњу српском народу на територију Хрватске изостала је реакције хрватског правосуђа.
У низу скандалозних изјава потпредседник хрватске удруге специјалне полиције је тврдио је да су током акција Бљесак и Олуја имали мислости према Србима који нису побегли, па су из милости организовали „тракторијаду“ под којом подрзаумева етничко чишћење Срба из РСК и њихово бежање на територију СРЈ. Целуј додаје да чисто сумња да ће се бунити Срби који сада живе у Хрватској и да ће кренути путем Крајишких Срба који су 1995. једва утекли.
Како је Целуј директно нагласио уколико поново буде проблема у Хрватској, неће бити ни тракотријаде, Хрвати неће имати никакве милости према Србима и они неће поштовати женевске конвенције.
Доношење женевских конвенција имало је за циљ забрану мучења и убијања цивила и ратних заробљеника, тако да изјаве потпредседник хрватске удруге специјалне полиције претстаљају јасне и директне претње и позив на геноцид, јер наглашава да Срби овај пут нећи успети ни да побегну.
Снимак отворних претњи геницидом почиње од 23 минута и 25 секунди, погледајте!

Извор: Intermagazin

 

Везане вијести:

Војвода Шешељ тресе Хрватску - Jadovno 1941.

Јосиповић: Шешељ дух из боце - Jadovno 1941.

СВЕДОЧЕЊЕ СА ТРГА: Мој Народ, полиција, медији и оних којих ...

СЛУЧАЈ ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ – Лицемерје Запада и издаја Србије