у Челинцу одржана је промоција умјетничке радионице пројекта „Зажубори истином“

Дана 26.04.2012. у ОШ „Милош Дујић“ у Челинцу одржана је промоција умјетничке радионице пројекта „Зажубори истином“ Удружења „Бијели Поток“ из  Бање Луке.

Осим видео изложбе радова умјетничке радионице ученика, коју је ликовни педагог Љубомир Вуликић оцијенио као изузетно успјешан пројекат, промовисани су и најбољи радови, подијељене награде и уручене посебне захвалнице установама и појединцима заслужним за реализацију пројекта.

Осим представницима општине Челинац, Центру за културу Челинац, ОШ „Милош Дујић“ и бројним другим удружењима, предузећима и појединацима, захвалнице су додијељене и потомцима пострадале породице Адамовић, изузетно заслужне за успјешан рад Удружења.

Захвалнице је уручио предсједник Удружења Бранко Милинковић, а секретар Удружења и аутор пројекта Рајко Миљевић је најавио нове промоције пројекта.

 

Пројекат "Зажубори истином" у ЧелинцуПројекат "Зажубори истином" у ЧелинцуПројекат "Зажубори истином" у ЧелинцуПројекат "Зажубори истином" у ЧелинцуПројекат "Зажубори истином" у ЧелинцуПројекат "Зажубори истином" у ЧелинцуПројекат "Зажубори истином" у ЧелинцуПројекат "Зажубори истином" у ЧелинцуПројекат "Зажубори истином" у ЧелинцуПројекат "Зажубори истином" у ЧелинцуПројекат "Зажубори истином" у ЧелинцуПројекат "Зажубори истином" у Челинцу

Пројекат "Зажубори истином" у Челинцу