Ж | Ž

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

SNV – Poziv građanima!

SNV

SNV u suradnji sa potpredsjednikom Vlade Slobodanom Uzelcem nastavlja inicijativu pružanja pomoći u povratu nezakonito zaposjednute imovine građana koji su se vratili u Republiku Hrvatsku ili se namjeravaju vratiti.

Nezakonito zaposjednuta imovina je pojava koja je posebno izražena na području posebne državne skrbi. Povratnici na ta područja često se susreću sa činjenicom da ne mogu ući u svoju kuću, gospodarski objekt ili poljoprivrednu površinu čime je njihova imovina i njihovo vlasništvo ugroženo.

Kako bi se moglo pomoći povratnicima da zaštite svoje pravo posjeda i vlasništva potrebno je prikupiti sve raspoložive podatke o nezakonitom zauzimanju (uzurpaciji) poljoprivrednog zemljišta, stambenih i gospodarskih objekata.

Iz tih razloga Srpsko narodno vijeće poziva sve vlasnike zauzetih nekretnina odnosno osobe koje polažu neko pravo na takvim nekretninama kao i sve koji imaju saznanja o tome da prijave slučajeve nezakonitog zauzimanja (uzurpacije) nekretnina na svom području lokalnom Vijeću srpske nacionalne manjine ili izravno Srpskom narodnom vijeću u Zagrebu, Ilica 16, tel: 01 48 86 361,
fax:01 48 86 372.

Svaki slučaj nezakonitog zauzeća nekretnine potrebno je prijaviti i nadležnoj policijskoj postaji.

U prijavama navedite:

– tko je vlasnik/posjednik nekretnine
– da li je nezakonit posjed prijavljen policiji
– koje su nekretnine nezakonito zauzete (npr. Broj čestice ili opis same nekretnine)
– tko je nezakoniti posjednik tih nekretnina

Srpsko narodno vijeće

 

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941. uplatom preko PayPal-a:

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pratite nas na društvenim mrežama: