fbpx
Претрага
Close this search box.
Ж | Ž

Подијелите вијест:

Дани(ј)ел Симић: Демилитаризација

Некако jе наjнастраниjе што су чизмаши Еуфора дjевоjку ухватили прво за нос, па онда почели да jе газе ногама.

https://jadovno.com/tl_files/ug_jadovno/img/preporucujemo/2012/simic_zelena.jpg

Хватање за нос одрасле особе jе jош увиjек чин краjњег понижења, као што jе то некада на библиjском Блиском истоку било чупање за браду. Био би то сjаjан шлагворт да се заалегорише како нас, ето, све вуку за нос ти неки моћници страњски.

Управо због те бучне и љутите реакциjе домаће jавности, осjетио сам се као да сам jа повучен…

Већ за нешто.

Гдjе сте, људи, све ове године?

Рецимо да су ме праведничке приче коjекаквих провjерених западних дупелизаца, повукле за jезик. Туку они нас, сестре и браћо, већ годинама. Сви смо ми, не претучени, већ силовани jош онда, када смо допустили да се иззулумћаре над Старовласима. Камо су тад осуде?

Та свештеничка породица, чиjе чланове су без икаквог оправдања тешко физички упропастили, па онда се позиваjући на имунитет jош и исмиjали при захтjевима за одштету, наjтипичниjи jе симбол безакоња и метода коjе проводи цивилизовани Запад над непослушним домороцима.

Је ли ико одговарао за то? Одлежа ли ико агресиjу на Републику Српску 1995. године?

Тад су се исти ти што су тукли дjевоjку, умиjешали у грађански рат и олешили касетним бомбама jедну страну, да би са наљепницом ИФОР и црвљивим флосуклама о миротворству окупирали обе.

А онда довели своjе банке…

Ми се, Власи, ниjесмо досjетили

Касниjе jе, 1999. Србиjа на Косову прешла Булевар цара Душана, као и момак коjи jе покушао да заштити дjевоjку у центру Бање Луке, па су Бил Клинтон, Медлин Олбраjт, Весли Кларк, Хавиjер Солана, Тони Блер, Жак Ширак и друга камарила; исципеларили на афалту међународно право.

Једнако као и Еуфорци, коjи су нам часно чељаде бацили да леђима сломи ретровизор на возилу Полициjе РС, руководећи весељаци НАТО-а су нас затрпали дjелимично обраним ураниjумом и уназадили нас пар децениjа рушећи фабрике, зграде, телевизиjе, мостове и релеjе. И jеднако имаjу врсту имунитета коjи jе отпоран на Хаг.

Зашто их слушамо онда кад причаjу да каснимо на путу у некакву ЕУ(фору) и НАТО? Ко каже да требамо тамо? Ко каже да желимо? Ко нормалан, у краjњу руку, мисли да нам се исплате тзв. Оружане снаге тзв. БиХ?

Хаjде Халиле, ти га први залилаj

Да не драмимо. Пиjаних воjника jе било и биће. Овдjе не боли што су силеџиjе биле стране, што су Хабзбурговци или Османлиjе, већ што за њих казне неће бити. А то jе наjвећи проблем и приjетња миру у Деjтонскоj Долини Плача.

Сjећа ли се неко како су генерала Момира Талића, тада начелника Генералштаба Воjске Републике Српске, зовнули на неки миротворачки семинар у Аустриjи, па су га онда ухапсили са све дипломатским пасошем? Генерал Ђукић и данас мора да лежи у фочанском казамату за jедан од наставака игроказног сериjала типа Маркале; док Санџаклиjа из Приjепоља, Сефер Халиловић, ослобођен свих оптужби у Хагу на основу некомандне неодговорности, поново и jавно приjети Србима физичком силом као и 1991. године.

Ниjесам чуо ни jедан гласан крик прведнички из гузолизачке касте домаћих медиjских посленика, коjим би се заглушио текбир из уста оваквих политички припитих психопатчића и мироубица. О другоентитетским мирбожићима ниjе укусно причати. Та криптовехабиjска екипица се са Запада и спонзорише да буде нетолерантна и агресивна.

Радо иде Србин у jаднике

Наша маскота, Птица Додо, у кључном предизборном тренутку jе завапила да се треба укинути буџетождер по имену тзв. ОС БиХ. Без обзира на то шта ко мислио о њему и изборима, jа ћу и данас (и сутра, и прекосутра) безрезервно подржати сваку активност Предсjедника РС на том пољу.

Пошто смо имали некада шестоентитетску Југословенску Народну Армиjу, па смо jе по шавовима искористили да се међусобно покољемо, jасно jе да у миротворачком смислу таj франкенштаjнчић ничему не користи. А кошта.

У овим околностима, нема заиста другог начина да се оjача мир, већ да се смањи количина оружjа укидањем одгаjивачнице топовског меса за Авганистан и Ирак. Уз те тзв. ОС БиХ, неопходно jе укинути и робовласничко-еугеничку касту или тзв. ОХР, како би исламизирана браћа схватила да треба да се договараjу, а не да приjете кроз уста оних коjи су их увукли у рат у коjем су изгинули грдно.

Нажалост, да би извршили успjешну демилитаризациjу друштва, прво нам jе потребна дератизациjа.

 

 

——————————

П.С.

У лично име, а вjеруjем и у име свих коjи Фронтал значе, желио бих да упутим риjечи саучешћа и подршке Ани Ћурић, коjу су напали и повриjедили миротворци Еуфора; а посебно Стефану Бркићу, зато што се одлучио да пређе улицу и jош jедном покаже да „ниjе битна сила коjоj се супротстављаш, него светиња коjу браниш“.

 

 
 
Везане виjести:
 

Јадовно 2012: За крст часни и слободу на платну 

Дани(j)ел Симић: Роштиљ или супа од костиjу? 

Дани(j)ел Симић: ТАМО ДАЛЕКО И ТАКО БЛИЗУ

ПРЕНОСИМО: ФРОНТАЛ-МОРЕ ЈЕ СЛАНА

Латино и Методиjе (1)- Како су Срби прописали латиницом

 

 

Подијелите вијест:

Помозите рад удружења Јадовно 1941.

Напомена: Изнесени коментари су приватна мишљења аутора и не одржавају ставове УГ Јадовно 1941. Коментари неприкладног садржаја ће бити обрисани без упозорења.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Пратите нас на друштвеним мрежама: