fbpx
Претрага
Close this search box.
Ж | Ž

Подијелите вијест:

ФАШИСТИЧКА ДРЖАВА: Потпредседник удруге специјалаца у Хрватској јавно претио Србима геноцидом, држава није реаговала!

https://jadovno.com/tl_files/ug_jadovno/img/stratista/stevo_celuj.jpg

Хрватско правосуђе ниjе реаговало на отворене и jавне претње геноцидом Србима коjе jе на осjечкоj телевизиjи упутио потпредседник хрватске удруге специjалне полициjе Стево Целуj. Како jе Целуj изjавио у емисиjи коjа jе уживо емитована Хрвати у случаjу нових проблема са Србима неће имати мислости и да неће поштовати женевске конвенциjе. На ову изjаву коjа претставља отворену претњу српском народу на териториjу Хрватске изостала jе реакциjе хрватског правосуђа.
У низу скандалозних изjава потпредседник хрватске удруге специjалне полициjе jе тврдио jе да су током акциjа Бљесак и Олуjа имали мислости према Србима коjи нису побегли, па су из милости организовали „тракториjаду“ под коjом подрзаумева етничко чишћење Срба из РСК и њихово бежање на териториjу СРЈ. Целуj додаjе да чисто сумња да ће се бунити Срби коjи сада живе у Хрватскоj и да ће кренути путем Краjишких Срба коjи су 1995. jедва утекли.
Како jе Целуj директно нагласио уколико поново буде проблема у Хрватскоj, неће бити ни тракотриjаде, Хрвати неће имати никакве милости према Србима и они неће поштовати женевске конвенциjе.
Доношење женевских конвенциjа имало jе за циљ забрану мучења и убиjања цивила и ратних заробљеника, тако да изjаве потпредседник хрватске удруге специjалне полициjе претстаљаjу jасне и директне претње и позив на геноцид, jер наглашава да Срби оваj пут нећи успети ни да побегну.
Снимак отворних претњи геницидом почиње од 23 минута и 25 секунди, погледаjте!

Извор: Intermagazin

 

Везане виjести:

Воjвода Шешељ тресе Хрватску – Jadovno 1941.

Јосиповић: Шешељ дух из боце – Jadovno 1941.

СВЕДОЧЕЊЕ СА ТРГА: Моj Народ, полициjа, медиjи и оних коjих 

СЛУЧАЈ ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ – Лицемерjе Запада и издаjа Србиjе

Подијелите вијест:

Помозите рад удружења Јадовно 1941.

Напомена: Изнесени коментари су приватна мишљења аутора и не одржавају ставове УГ Јадовно 1941. Коментари неприкладног садржаја ће бити обрисани без упозорења.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Пратите нас на друштвеним мрежама: