fbpx
Претрага
Close this search box.
Ж | Ž

Подијелите вијест:

СЗС: Звоне звона за узбуну!

Хуманитарна организација Срби за Србе
Хуманитарна организација Срби за
Србе

Хуманитарна организација Срби за Србе позива на свеопшту мобилизацију свих својих пријатеља, чланова, донатора и добрих људи широм целог света да се у предстојећим данима окупе око само једног циља а то је опстанак српског народа на Косову и Метохији који је тренутно изложен невиђеном притиску војних формација да се преда и потчини окупаторима. Српском народу на Косову и Метохији тренутно прети тотална хуманитарна катастрофа јер су стране силе својим блокадама изазвали да у пекарама нема хлеба, на пијацама нема воћа и поврћа, у апотекама нема лекова, у болницама нема кисеоника и санитетског материјала, на трафикама нема новина, почеле су и рестрикције воде… А поврх свега, нема СЛОБОДЕ!

По први пут као организација јавно позивамо на свесрпску слогу и јединство широм света јер ћемо само на тај начин спасти и сачувати наш народ у јужној српској покрајни од новог погрома, Олује, нове кристалне ноћи и могућег окупатрског освајања. Наша хуманитарна организација Срби за Србе ће у својим могућностима урадити апсолутно све како би се потребна хуманитарна помоћ допремила Србима на северу Косова и Метохије. Времена за чекање више нема.

Од данас, Хуманитарна организација Срби за Србе започиње са прикупљањем финансијских средстава које ћемо искористити за допремање неопходне помоћи угроженом српском народу на северу Косова и Метохије. Планирамо да алармирамо све наше пријатеље широм света како би се укључили у акцију прикупљања неопходних финансијских средстава и тиме макар делимично покушали да ублажимо новонасталу хуманитарну катастрофу.

Овом приликом позивамо и све наше братске хуманитарне и друштвене организације да нам се прикључе, да нас подрже и да се у својим редовима организују и алармирају своје људе у окружењима у којима се крећу и раде. Од кукања, протеста и плакања нема много користи, као што смо имали прилике да видимо у последњих 20 година.

Зато покрећемо ову свеопшту акцију за помоћ српском народу у којој се надамо да нећемо остати сами.

Такође, желимо да позовемо све електронске, писане, интернет, радио и друге медије да пренесу ово саопштење наше организације и тиме допринесу да се наше “звоно за узбуну“ чује широм света што пре.

Сви планови, акције и финансијски извештаји о достављеној хуманитарној помоћи Српском народу на Косову и Метохији биће доступни на званичном сајту наше организације: www.srbizasrbe.org као и на сајту наше организације у САД: www.serbsforserbs.org.

 

Отворене су следеће могућности за донацију:

– динарски рачун у Србији: 160-279491-71, Banca Intesa, Београд
– девизни рачун у Србији: IBAN:RS35160005080002381269, SWIFT: DBDBRSBG, Customer: Srbi za Srbe
– путем PayPal система за Европу: szsaustrija@gmail.com
– путем PayPal система за САД: szsamerika@gmail.com
– путем Moneybookers система: c3c.org@gmail.com
– рачун за Европску унију у Аустрији: Account: 10364339, BLZ: 32000
– рачун за Европску унију: IBAN:AT973200000010364339, SWIFT: RLNWATWW, Customer: Serben fur Serben, Raiffeisen Bank, Stadtpark 9, A-1030 Wien, Austria
– рачун у Швајцарској: Account: 85-419625-6, IBAN:CH4609000000854196256, SWIFT:POFICHBEXXX, Customer: Serben fur Serben
– куповином мајици “НЕМА ПРЕДАЈЕ“

 

Контакт са представницима организације можете остварити путем емаила: organizacija@srbizasrbe.org
Са вером у Бога,
Хуманитарна организација Срби за Србе

Nema predaje

Извор: Срби за Србе

 

Подијелите вијест:

Помозите рад удружења Јадовно 1941.

Напомена: Изнесени коментари су приватна мишљења аутора и не одржавају ставове УГ Јадовно 1941. Коментари неприкладног садржаја ће бити обрисани без упозорења.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Пратите нас на друштвеним мрежама: