fbpx
Претрага
Close this search box.
Ж | Ž

Подијелите вијест:

Др Андреј Фајгељ: Уче дечаке да љубе другаре

Нашег осмогодишњег сина су у школи учили да се љуби са другим дечацима, да се представља као девоjчица и да може имати сексуалне односе са истим полом

Др Андреj Фаjгељ

Др Андреj Фаjгељ


НАШЕГ осмогодишњег сина су у школи учили да се љуби са другим дечацима, да се представља као девоjчица и да може имати сексуалне односе са истим полом. Наjстрашниjе од свега jе што ове лекциjе недељама нико ниjе приметио.

Сазнали смо сасвим случаjно, тако што jе дете кроз стидљиви кикот приjавило „данас смо радили сексиjа“. Када се клупко размотало, сви смо били подjеднако запрепашћени: родитељи, учитељице и директор школе.

Лекциjе нису биле део редовне наставе већ програма „Промоциjа хуманих вредности“ коjи спроводи Црвени крст Србиjе уз подршку Министарства здравља, а са циљем смањења вршњачког насиља.

Уместо доброчинства, вредности по коjоj га сви познаjемо, Црвени крст jе изабрао да промовише „интеркултуролошке вредности“. Ако ниjе довољно jасно, то су толеранциjа, поштовање различитости, родна равноправност, дечjа права. И даље ниjе jасно?

Ево овако: кад ваши синови љубе другаре то jе „толеранциjа“, кад глуме девоjчице то jе „родна равноправност“, кад се уче хомосексуализму то су „дечjа права“.

Ниjе сарказам, деци су за те вредности заиста понуђена та обjашњења.

Промоциjа хомосексуализма се по своj прилици догодила случаjно. Волонтерка jе говорила о сексуалном злостављању, деца су се засмеjала, она им jе обjаснила да нико не сме да их пипа док не напуне 18, а да после могу имати сексуалне односе „са супротним и са истим полом“.

Упс! Нехотице jе пред децом поновила политички коректни израз коjим су jе бомбардовали на свим радионицама свих НВО и коjи сви донатори воле да чуjу.

Можемо ли jе кривити?

Крив jе онаj ко бира вредности коjе ће се промовисати нашоj деци. Да ли промоциjа хомосексуализма спада у промоциjу хуманих вредности?

Либерална догма коjа преовлађуjе у великом делу наjразвиjениjих земаља, поготово у Европскоj униjи и САД, на ово питање даjе потврдан одговор. Она учи да су сексуалност и родни идентитет ствар дечиjе слободе избора: „као чаролиjом, дечак постаjе девоjчица, а девоjчица постаjе дечак“ – пише у програму коjи jе подржало Министарство здравља Србиjе.

Наша дубока уверења да дечак треба да буде дечак, да малоj деци не треба уопште говорити о сексу, а поготово не са истим полом, по либералима нису ништа друго него репресиjа.

Ударна песница либерализма у Србиjи jе нови грађански законик. Његови заступници „уводе нове стандарде понашања у породици“ као да су наше породице њихова дедовина. Циљ им jе исти – смањење вршњачког насиља – а главна реформа jе проглашавање родитељске ћушке за злостављање.

У неким школама деци већ деле телефонски броj за денунцирање мама и тата – родитељске осовине зла.

Поново ће наступити доба да држава отима децу од родитеља, нешто што Срби нису доживели од турског данка у крви. Васпитана против наше воље и окренута против нас, наша деца ће постати либерални jањичари.

Овде сам изнео лично искуство у jавност, због чега дугуjем извињење остатку разреда. Наша школа jе међу наjбољима, што jе доказао и наш заjеднички одговор на ову кризу. Али са истим проблемом се суочаваjу и други: знате ли ви чему уче вашу децу?

Докле ћемо ћутати?

Ако од овог не направимо jавно питање нећемо моћи да спречимо далеко веће проблеме коjи прете свим породицама у Србиjи.

На нама родитељима jе да пошаљемо поруку да наше школе и породице нису пробни полигон за радикални либерализам. О васпитавању наше деце, о стандардима понашања у нашим породицама, одлучиваћемо ми, а не набеђени идеолози коjи презиру стварност и надмене бирократе коjе ником не полажу рачуне.

Вршњачко насиље jе нарасло када су либерали умањили ауторитет учитеља. Њихово „решење“ да умање и ауторитет родитеља ће само долити уље на ватру. Потребно jе вратити ауторитет у школе. Вршњачко насиље се неће решити тако што ће дечаци постати девоjчице, већ тако што ће постати витезови. Потуци се, али не да би малтретирао слабиjег, већ да би га заштитио.

Издиктираjмо списак своjих вредности, да нам га не би диктирали други.

 

Извор: НОВОСТИ

 

Везане виjести:

Уџбеници: Космет ниjе дио Србиjе! – Jadovno 1941.

ТОТАЛНО ЛУДИЛО: Српска историjа у уџбеницима за основну …

Андреj Фаjгељ: Манипулациjа жртвама на … – Jadovno 1941.

Андреj Фаjгељ: Апел новинарима Радио-телевизиjе Воjводине …

Подијелите вијест:

Помозите рад удружења Јадовно 1941.

Напомена: Изнесени коментари су приватна мишљења аутора и не одржавају ставове УГ Јадовно 1941. Коментари неприкладног садржаја ће бити обрисани без упозорења.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Пратите нас на друштвеним мрежама: