ВЛАСТИ У БЕОГРАДУ ДА ЗАБРАНЕ ОДРЖАВАЊЕ ПЕРФОРМАНСА ПРЕД СКУПШТИНОМ

Забранити перформанс испред зграде Скупштине Србије

Забранити перформанс испред зграде Скупштине Србије

Удружење "Завет отаџбини" затражило је од власти Србије да забране одржавање перформанса испред зграде Скупштине Србије током кога се, како су навели, неколико хиљада плаћеника спрема да, лежањем на бетону, симулира сребреничке жртве, јер би то угрозило православни српски народ и могло изазвати гњев и нереде са посљедицама које никоме нису потребне.

Удружење од власти Републике Српске тражи да, уколико има сазнање да се исти, како су га назвали, "Луциферов ритуал", припрема на простору Српске, то јавно саопшти и констатују да реализаторима "пројекта Сребреница" није стало ни до сребреничких, ни до ма којих других жртава.

"Позивамо све српске политичаре, без обзира гдје се налазе и на којој дужности, на историјску одговорност првенствено према свом народу, а васколико српство на саборност у Господу Исусу Христу и нашој православној вјери, јер је то једини исправан одговор монструозним концептима већ извршеним над српским народом", наводи се у саопштењу овог удружења.

У Удружењу констатују да је британским приједлогом резолуције о Сребреници у УН отпочео опасан концепт "сатанско масонских центара моћи" у даљој дестабилизацији балканског простора на коме се Србија нашла на првој ватреној линији.

"Појава резолуције баш у овом периоду више је усмерена према Србији него према Републици Српској, што указује да је, према њиховим монструозним плановима, уграђена у саме темеље решавања укупног српског питања", оцјењују у Удружењу и поручују да тога морају бити свјесни сви који живе на овим просторима.

 

Извор: tl_files/ug_jadovno/img/otadzbinski_rat_novo/2014/srna.png

 

Везане вијести:

ЗАБРИЊАВА ДОЛАЗАК ВУЧИЋА У ПОТОЧАРЕ

ПОЗИВ НА СИМБОЛИЧНО СТАЈАЊЕ 3.267 СРБА ПРЕД СКУПШТИНОМ

ОДБАЦИТИ РЕЗОЛУЦИЈУ И ИЗВИЊЕЊЕ ЕНГЛЕЗА КОЈЕ ЋЕ НЕКАДА УСЛИЈЕДИТИ

Подриње - Јадовно 1941.