СРПСКИ МЕДИЈИ ИГНОРИШУ СРПСКЕ ЖРТВЕ НА КОСМЕТУ

Гдје су наши намилији?
Гдје су наши намилији?

Удружење породица киднапованих и убијених Срба на Косову и Метохији саопштило је да највећи број српских медија игнорише њихово постојање и борбу за истину, док су се својевремено, када је то било актуелно, сви без изузетка бавили Сребреницом, "опсадом Сарајева", "опсадом Вуковара" и Рачком.

"Православци, зар је могуће да готово већи дио медија како електронских тако и штампаних нису објавили нашу најаву протеста у Подгорици и пратили протест на којем смо доказаног злочинца Хашима Тачија дочекали са паролом `злочинац Тачи завио Метохију у црно`", питају из овог удружења. 

У саопштењу се додаје да су само листови "Политика" и "Наше новине" у Србији, Новинска агенција Републике Српске - Срна и Телевизија БН у Републици Српској, те дио интернет новинских портала, подржали породице оних који су мучки убили и киднаповали Тачијеви сљедбеници. 

Из овог удружења наводе да су се "српски медији, који сада игноришу српске жртве, здушно бавили жртвама других народа, што је допринијело да сви српски генерали из тадашње ЈНА буду ухапшени и предати Хагу, гдје се и данас налазе". 

"Захваљујући српским медијима и тадашњој власти, сви српски генерали су у Хагу. Погубно по породице српских жртава је да су словеначки, хрватски, муслимански и албански злочинци умјесто у Хагу, постали предсједници, премијери и министри злочиначких држава", наводе из овог удружења.

 

Извор: tl_files/ug_jadovno/img/otadzbinski_rat_novo/2014/srna.png

 

Везане вијести:

ВУЧИЋ ДА ЈАВНО ЗАТРАЖИ ОСЛОБАЂАЊЕ КИДНАПОВАНИХ СРБА