ОТВОРЕНО ПИСМО НИКОЛИЋУ, ВУЧИЋУ И ДАЧИЋУ

Породице несталих Срба са КиМ са фотографијама својих најмилијих
Породице несталих Срба са КиМ са фотографијама својих најмилијих

Удружење породица киднапованих и убијених Срба на Косову и Метохији упутило је отворено писмо државном врху Србије са питањем да ли су заборавили на отете Србе и да ли ће их препустити забораву као што је то учинила власт прије њих.

Они су поручили да породице жртава никада неће заборавити своје најближе, а да ће жртве онима који их игноришу остати на савјести. 

Из Удружења су поставили питање предсједнику Србије Томиславу Николићу да ли у његовој платформи за Косово и Метохију има и захтјева за ослобађање отетих Срба и захтјева за правду за убијене Србе. 

Породице су се обратиле и премијеру Србије Александру Вучићу питањем да ли ће се у Бриселу од Албанаца затражити ослобођење отетих Срба, а предсједавајућем ОЕБС-а Ивици Дачићу намјерава ли затражити хитно ослобађање отетих Срба и правду за злочине почињене над Србима. 

"Породице чекају да им се њихови најближи врате. Колико је само родитеља умрло, не дочекавши слободу и истину за своју отету децу. Очекујемо 17 година слободу и истину за отете и казну за убијене Србе. Никада нећемо заборавити наше најближе, а вама нека су на савести", поручују из Удружења породица киднапованих и убијених Срба на Косову и Метохији.

 

Извор: tl_files/ug_jadovno/img/otadzbinski_rat_novo/2014/srna.png


Везане вијести:

ФОНД ЗА ХУМАНИТАРНО ПРАВО НЕ ИСТРАЖУЈЕ ЗЛОЧИНЕ НАД СРБИМА

СРПСКИ МЕДИЈИ ИГНОРИШУ СРПСКЕ ЖРТВЕ НА КОСМЕТУ

ВУЧИЋ ДА ЈАВНО ЗАТРАЖИ ОСЛОБАЂАЊЕ КИДНАПОВАНИХ СРБА

АЛБАНСКИ ТИХИ ГЕНОЦИД НАД СРБИМА: 1939. смо били већина 1946. мањина!

КОСОВО - ЈАДОВНО